Math and Science Facility

Math and Science Facility

Saltonstall Architects designed this renovation and expansion of a high school math and science facility using the United States Green Building Council’s LEED® rating system. By including the broader Tabor community in the design process wherever possible, this project raised community awareness about sustainable design and resulted in a building that can be used as a teaching tool for faculty and students. New interior daylight strategies improved the natural lighting levels in the classrooms. Technologically-advanced and energy efficient building systems have significantly reduced the building’s operating costs, verified by building monitoring systems. Architectural design focused on enhancing the existing building form with a new architectural language and palette of materials.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes